Skip to main content
 

Utvalg ønsker dine innspill!

08. februar 2022

Arbeidsinnvandrerutvalget skal vurdere virkemidler for å bedre integreringen av arbeidsinnvandrere i norsk arbeids- og samfunnsliv.

– Vi tar gledelig imot alle innspill til arbeidet vårt. Har du innspill eller ideer som kan være til nytte? Send en e-post til oss – alle innspill vil bli lest!, skriver utvalget.

Send innspill og ideer på epost til:

Et av utvalgsmedlemmene er Fafo Østforums prosjektleder, seniorforsker Anne Mette Ødegård.

amo 17– Dette er et nødvendig og viktig arbeid, og jeg er svært glad for å kunne bidra. Med nesten 200 000 bosatte arbeidsinnvandrere i Norge er det på høy tid å få mer kunnskap og vurdere tiltak – ikke minst når det gjelder språk og kjennskap til norsk arbeidsliv, sa Ødegård etter at regjeringen utnevnte utvalget 13. august 2021.

Utredningen skal leveres innen utløpet av 2022.

Les mer om utvalgets mandat, møter og aktiviteter og medlemmer

arbeidsinnvandrerutvalget

Utvalget fra venstre: Anne Mette Ødegård, Leïla Rezzouk Rossow, Anne-Marit Preseterud, Knut Røed, Arnfinn Haagensen Midtbøen, Marie Florence Moufack, Eugene Guribye, Johan Fredrik Rye, Cathrine Stavnes, Gunvor Ulstein og Janis Umblijs. Børre Krudtå deltok ikke på fellesfotograferingen. Etter at bildet ble tatt, har Liv Sannes fra LO og Kristine Østrem Alsvik fra NHO kommet med i utvalget.

 
Nyhet